Stap 1: Lichaamssamenstelling

Met de speciale InBody weegschaal doen we een meting waarin we jouw huidige lichaamssamenstelling in kaart brengen. Gewicht, vetpercentage, vocht, maar ook spiermassa, verhouding tussen links en rechts en meer. Uiteraard maken ik het inzichtelijk een rapport

Stap 2: Voedingsanalyse

Aan de hand van een vragenlijst analyseren we jouw huidige voedingspatroon. Bij eten hoort ook drinken en dus kijken we ook naar jouw vochtinname.

Stap 3: Beweeganalyse

Hoeveel beweeg jij per week en hoeveel sport je per week? Want dat zijn twee verschillende dingen. Samen kijken we naar jouw beweegpatroon en de sportactiviteiten die jij op dit moment wel of niet onderneemt.

Stap 4: Mentale analyse

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ze zijn niet los van elkaar te zien. Stress, slapen, factoren die we samen bespreken om te kijken welke winst we kunnen behalen voor een gezonde leefstijl.

Stap 5: Advies gesprek

Na alle analyses bespreken we deze samen en maken een stappenplan met keuzes die jij kunt maken om je leefstijl positief te veranderen. Daarna is het alleen nog Ja zeggen en Ja doen :-) Ik zal je helpen!

Maak nu een afspraak voor jouw leefstijl analyse! Vul dit formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Coach Esther Staal-Bulk