Personal Training

Uw eigen Personal Trainer als beweeg- en voedingsadviseur, dan bent u bij JijBentGezond.nl aan het juiste adres. Ben je in Alphen aan den Rijn op zoek naar de juiste Personal Trainer, neem dan eens contact op!

Om gezond te worden, zijn en blijven is bewegen van essentieel belang. Iedereen kan bewegen! We bouwen een rustige wandeling uit tot een trainingssessie die bij u past. Onderweg maken we gebruik van de mogelijkheden die we tegenkomen om uw conditie op te bouwen en uw spieren te prikkelen.

Uiteraard verzorg ik de trainingsmaterialen voor de aanpak die bij u past! We bewegen lekker in de buitenlucht of, bij slecht weer of indien gewenst, lekker binnen.

Small Group Training

Persoonlijke aandacht tijdens je trainingssessie combineren met gezonde voedingstips en het plezier van een groep? Dat kan! Maak kennis met Small Group Personal Training.

Small Group Training is speciaal voor mensen die gezamenlijk willen werken aan een doel. Een kleine groep van 4 deelnemers. Als groep train je op het zelfde moment aan het uithoudingsvermogen en fitte spieren tijdens een Small Group Training.

Voordelen van Small Group Personal Training:

  • Professionele begeleiding
  • Persoonlijke aandacht
  • " Eigen" coach voor constante begeleiding
  • Stok achter de deur
  • Resultaten sneller zichtbaar
  • "Happy feeling" na de training

De kracht van de groep werkt motiverend terwijl de kleinschaligheid er voor zorgt dat persoonlijke begeleiding altijd mogelijk is.

Overige activiteiten

Online Sportlessen: Via zoom of facebook. Informeer even naar de actuele status.

Hardloopschema: Heb je behoefte aan structuur in je hardlooptraining en wil je ondersteuning voor een trainingsprogramma neem dan contact met mij op.